Змочувач, понижувач в'язкості та піногасник для продуктового відділення

INTRASOL FK

Intrasol FK є змочувачем з піногасними властивостями для проміжного та нижчого продукту в цукровій промисловості. Використовується для інтенсифікації кристалізації цукру. Додавання Intrasol FK знижує утворення піни та зменшує в'язкість. За рахунок цього прискорюється процес уварювання утфелів.

Застосування Intrasol FK забезпечує наступні переваги:

  • Спонтанне і тривале піногасіння, що поєднується з дуже сильним ефектом, що деаерує.
  • Найкраща деаерація забезпечує швидке заповнення варильного апарату та зручне розпізнавання рівня заповнення.
  • Запобігання так званому «розриву».
  • Сильна деаерація забезпечує прискорення руху, що з зменшенням часу варіння (прискорення кристалізації), передусім нижчих продуктів.
  • Збільшується вихід кінцевого продукту.
  • Добавка Інтразолу FK дозволяє виробляти нормальне варіння складних і порожніх відварів нижчих продуктів. При варінні проміжних і нижчих продуктів, при мінімальних дозах реагент захоплюється відразу при наповненні варильного апарату.
  • При сильному піноутворенні під час «В»-відтоку дозування 2-3% розчину INTRASOL FK покращує квентування завдяки кращому змочуванню смол. Реагент не знижує обмінну потужність смол установки квентування, а навпаки, покращує її, на відміну від традиційних піногасників.
  • Добавка Інтразолу FK у дозі 5 г/т наповнювача в передостанню мішалку-кристалізатор секції покращує центрифугування.
  • Інтразол FK є гарним піногасником для меляси.