Змочувач, понижувач в'язкості та піногасник для продуктового відділення
INTRASOL FK
Intrasol FK є змочувачем з піногасними властивостями для проміжного та нижчого продукту в цукровій промисловості. Використовується для інтенсифікації кристалізації цукру. Додавання Intrasol FK знижує утворення піни та зменшує в'язкість. За рахунок цього прискорюється процес уварювання утфелів.
Застосування Intrasol FK забезпечує наступні переваги:
- Спонтанне і тривале піногасіння, що поєднується з дуже сильним ефектом, що деаерує.
- Найкраща деаерація забезпечує швидке заповнення варильного апарату та зручне розпізнавання рівня заповнення.
- Запобігання так званому «розриву».
- Сильна деаерація забезпечує прискорення руху, що з зменшенням часу варіння (прискорення кристалізації), передусім нижчих продуктів.
- Збільшується вихід кінцевого продукту.
- Добавка Інтразолу FK дозволяє виробляти нормальне варіння складних і порожніх відварів нижчих продуктів. При варінні проміжних і нижчих продуктів, при мінімальних дозах реагент захоплюється відразу при наповненні варильного апарату.
- При сильному піноутворенні під час «В»-відтоку дозування 2-3% розчину INTRASOL FK покращує квентування завдяки кращому змочуванню смол. Реагент не знижує обмінну потужність смол установки квентування, а навпаки, покращує її, на відміну від традиційних піногасників.
- Добавка Інтразолу FK у дозі 5 г/т наповнювача в передостанню мішалку-кристалізатор секції покращує центрифугування.
- Інтразол FK є гарним піногасником для меляси.